Umbrire si aspect elegant obtinut cu sistemele de copertine

BUCURESTI - 8 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Copertine fac parte din gama sistemelor de umbrire, care pot acoperi atat spatii de mici dimensiuni, cat si spatii foarte extinse. Pentru ferestre si balcoane se utilizeaza copertinele fixe, ce ajuta la protejarea eficienta a acestora de razele de soare si actiunea lor. Pentru terase si spatii largi, se utilizeaza sistemele de copertine retractabile . Odata cu protectia ridicata impotriva soarelului, copertinele confera si un aspect elegant, transformand cu adevarat spatiul echipat cu astfel de sisteme.

Apeland la o firma de profesionisti dumneavoastra veti beneficia de masuratori gratuite, transport si montaj gratuit si de asemena de copertine realizate din materiale de inalta calitate. Copertinele sunt confectionate dintr-un cadru metalic fix si sunt acoperite de o panza speciala, ce este tratata cu diferite substante pentru a nu se decolora si a nu putrezi si de asemenea, pentru a conferi protectie impotriva razelor UV. In cazul copertinelor mobile, acestea au un brat mobil, retractabil, ce permite copertinei sa fie stransa.

Panza copertinelor este deosebit de rezistenta si deoarece poate avea diverse culori sau poate fi personalizata, va reda un aspect deosebit de elegant spatiului dumneavoastra. Mai ales daca este vorba de terase si restaurante, acestea trebuie in mod necesar sa beneficieze de o amenajare exterioara de exceptie, eleganta si rafinata. Sistemele de copertine creaza un aspect impresionant, reusind sa confere spatiului culoarea de care are nevoie. Copertinele confera protectie sporita impotriva razelor de soare si de asemenea, posibilitatea de a beneficia de o amenajare exterioara minunata.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/umbrire-si-aspect-elegant-obtinut-cu-sistemele-de-copertine