Vara cu siguranta ai nevoie de sisteme de rulouri exterioare

BUCURESTI - 2 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Temperaturile ridicate din timpul verii dar si actiunea puternica a razelor de soare poate produce un maxim disconfort, daca ferestrele tale nu sunt protejate ca atare. Cu sistemele de rulouri exterioare aluminiu, casa ta va fi protejata, iar ferestrelor vor fi estetic amenajate.

Sistemele de rulouri exterioare aluminiu reprezinta o solutie de umbrire foarte eficienta. Actionarea rulourilor confera confort, umbrire si intimitate. Izolarea termica de exceptie ajuta la reducerea costurilor la energia electrica pe care trebuia sa o consumi pentru a face racoare in locuinta.

Actionarea rulourilor se realizeaza manual sau electric in functie de preferinte, iar intretinerea acestora este minima. Rulourile protejeaza tamplaria si ferestrele si tine soarele la distanta.

Pentru o amenajare exterioara deosebita, alege sisteme de rulouri exterioare in nuante ce se potrivesc cu fatada imobilului. Rulourile necesita un montaj profesionist, iar inainte de montare, ai nevoie de un set de masuratori precise.

Pentru produse de calitate, alaturi de servicii complexe de masuratori si montaj, nu ezita sa apelezi la profesionisti. Compania noastra realizeaza pe baza de comanda sisteme de rulouri exterioare aluminiu, utilizand doar materiale ce respecta standarde europene de calitate. Pentru detalii despre rulouri exterioare pret sau alte informatii despre sistemele de rulouri exterioare, te rugam sa ne contactezi.

WEB: www.exterioare-rulouri.ro

Telefon: 0756.834.942

E-mail: vanzari@exterioare-rulouri.ro

Yahoo Messenger: exterioarerulouri@yahoo.com