Schela

Definitie Schela

Subunitate fara personalitate juridica din structura de productie a intreprinderilor petroliere care are ca obiect de activitate extragerea titeiului, fiind constituita, potrivit normelor legale, dintr-un anumit numar de sectii sau ateliere de extractie.Schela are plan de productie si buget, parte integranta a planului si bugetului unitatii de care apartine, functionand potrivit prevederilor si atributiilor stabilite de lege pentru fabrici si alte unitati asimilate acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Schela? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Schela.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Schela. Definitiile termenilor despre Schela cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Schela, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Schela.