Schimb de munca

Definitie Schimb de munca

Forma de organizare a muncii in procesul de productie al unei unitati economice, care consta in repartizarea timpului de munca al muncitorului, de regula 8 ore succesive, in cursul celor 24 de ore ale zilei calendaristice.In cursul unei zile calendaristice se pot organiza unul sau mai multe schimburi, in functie de necesitati si de durata legala a schimbului de munca.Schimbul de munca poate fi de zi sau de noapte.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Schimb de munca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Schimb de munca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Schimb de munca. Definitiile termenilor despre Schimb de munca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Schimb de munca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Schimb de munca.