Scont de decontare

Definitie Scont de decontare

Sinonim - Scont de casaReducere financiara de pret acordata procentual asupra unei creante decontate inainte de scadenta normala.Altfel spus, scontul de decontare reprezinta o bonificatie acordata clientului de catre furnizor pentru plata cu anticipatie a unei sume datorate de client.Scontul de decontare este o cheltuiala financiara pentru furnizor, care este beneficiarul platii (incaseaza o suma inainte de scadenta) si un venit financiar pentru client, care efectueaza o plata inainte de scadenta.Vezi si Reduceri de pret.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scont de decontare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Scont de decontare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Scont de decontare. Definitiile termenilor despre Scont de decontare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Scont de decontare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Scont de decontare.