Scontare fara recurs

Definitie Scontare fara recurs

Operatiune de credit constand in cumpararea de efecte de comert (in special bilete la ordin), prin care cumparatorul renunta in mod expres la dreptul de recurs fata de vanzatorul titular.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scontare fara recurs? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Scontare fara recurs.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Scontare fara recurs. Definitiile termenilor despre Scontare fara recurs cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Scontare fara recurs, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Scontare fara recurs.