Scrambled Assortment

Definitie Scrambled Assortment

O strategie de mixare in care cel care re-vinde decide sa aiba linii de produse diferite sau care nu au nici o legatura una cu alta pentru a genera vanzari aditionale, de exemplu, o agentie de stiri poate adauga plante de apartament sau produse pentru casa gamei de ziare, birotica si carti. Cunoscut si ca Scrambled Merchandising. Vezi Assortment Strategies Broad Assortment Deep Assortment Exclusive Assortment.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scrambled Assortment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Scrambled Assortment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Scrambled Assortment. Definitiile termenilor despre Scrambled Assortment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Scrambled Assortment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Scrambled Assortment.