Screening

Definitie Screening

O etapa incipienta in procesul de dezvoltare al unui produs cand ideile pentru noi produse sunt alese si testate pentru a le identifica pe cele pe care firma le-ar putea dezvolta in mod profitatbil, 2 mari abordari ale testarii de idei sunt posibile, judecata manageriala si evaluarea clientului. Vezi Drop Error Go Error New Product Development.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Screening? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Screening.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Screening. Definitiile termenilor despre Screening cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Screening, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Screening.