screens    

Comunicate de presa si evenimente pe tema screens

 • screens. Intrarom, RMG Networks event

  screens

  Bucuresti - 26 March 2014

  Comunicat de Intrarom S.A.

  On March 18th, we got together with highly valued partner Intrarom to host an exclusive customer-only event in Bucharest, showcasing 'The Art of the Possible' when deploying RMG's intelligent visual communication solutions across a range of business ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: intrarom , rmg networks , xyzmo , screens , visual solutions

  Vezi toate comunicatele de presa despre screens

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul screens.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la screens. Informatiile despre screens cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul screens, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la screens, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.