Scrisoare de agrantie bancara

Definitie Scrisoare de agrantie bancara

Inscris prin care o banca denumita garanta se angajeaza irevocabil, in cazul in care o persoana fizica sau juridica denumita debitor principal nu va plati la un anumit termen o suma determinata si indicata in mod expres in scrisoare, sa plateasca ea insasi suma neachitata, in favoarea unei alte persoane fizice sau juridice denumita beneficiar, la prima cerere a acestuia. Scrisoarea de garantie bancara trebuia sa contina cel putin urmatoarele elemente: denumirea si adresa bancii garante, denumirea si adresa persoanei garante, numele si adresa beneficiarului garantiei, obiectul garantiei, valoarea garantiei, termenul de valabilitate a garantiei, clauze speciale, etc. Exista mai multe tipuri de scrisori de garantie bancara: pentru deschiderea de acreditiv de participare la licitatie de buna executie, de neefectuare a platii, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scrisoare de agrantie bancara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Scrisoare de agrantie bancara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Scrisoare de agrantie bancara. Definitiile termenilor despre Scrisoare de agrantie bancara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Scrisoare de agrantie bancara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Scrisoare de agrantie bancara.