Scrisoare de revocare a acreditivului

Definitie scrisoare de revocare a acreditivului

comunicare scrisa a platitorului prezentata prin banca sa, bancii furnizorului, prin care se solicita revocarea acreditivului, dar numai daca acesta are caracter revocabil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scrisoare de revocare a acreditivului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul scrisoare de revocare a acreditivului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la scrisoare de revocare a acreditivului. Definitiile termenilor despre scrisoare de revocare a acreditivului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la scrisoare de revocare a acreditivului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la scrisoare de revocare a acreditivului.