Scrisoare de transport

Definitie Scrisoare de transport

Document emis de catre client unitatii specializate de transport, prin care acesta solicita un mijloc de transport rutier pe baza unei comenzi si a unui bon de transport. In comanda va specifica tipul mijlocului de transport solicitat, capacitatea acestuia, distanta si ruta respectiva, iar in bonul de transport se vor inscrie marfurile ce se vor transporta, confirmarea de primire a beneficiarului si alte date. Pe baza acestor documente unitatea specializata va calcula valoarea de plata pentru transportul solicitat.Inscris constatator al unui contract de transport rutier.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scrisoare de transport? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Scrisoare de transport.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Scrisoare de transport. Definitiile termenilor despre Scrisoare de transport cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Scrisoare de transport, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Scrisoare de transport.