Scrisoare de trasura

Definitie Scrisoare de trasura

Document in baza caruia se face transportul de marfuri pe cale ferata.Scrisoarea de trasura serveste:- pentru insotirea transportului de marfuri de la statia de predare pana la statia de destinatie- ca dovada pentru predator de prezentare si prelucrare a marfurilor pentru a fi expediate- ca aviz si adeverinta de primire de catre destinatar, ce se pastreaza in arhiva statiei de destinatie- ca act de taxare a transportului efectuat si de inregistrare in evidenta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scrisoare de trasura? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Scrisoare de trasura.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Scrisoare de trasura. Definitiile termenilor despre Scrisoare de trasura cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Scrisoare de trasura, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Scrisoare de trasura.