Seasonal Forecast Adjustments

Definitie Seasonal Forecast Adjustments

Aranjamentele previziunilor lunare bazate pe proiectii ale datalor arhivate pentru a urmari modificarile pe termen scurt in volum, cauzate de variatii de sezon

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Seasonal Forecast Adjustments? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Seasonal Forecast Adjustments.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Seasonal Forecast Adjustments. Definitiile termenilor despre Seasonal Forecast Adjustments cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Seasonal Forecast Adjustments, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Seasonal Forecast Adjustments.