Sechestru

Definitie Sechestru

Masura de indisponibilizare a unui lucru asupra caruia exista un litigiu, constand in incredintarea acestuia spre pastrare unei terte persoane, pana la solutionarea litigiului.Masura de asigurare ordonata de justitie sau de fisc in cazul neplatei unei datorii, constand in sigilarea bunurilor debitorului sau in darea lor spre pastrare unei terte persoane (pana la confiscarea sau vanzarea lor silita).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sechestru? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sechestru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sechestru. Definitiile termenilor despre Sechestru cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sechestru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sechestru.