Vino alaturi de Securitas Romania la Targul de Joburi Good Jobs !

BUCURESTI - 23 martie 2012

Comunicat tip General in HR

In perioada 26 – 28 martie, Securitas Romania va fi prezent la targul de joburi „Good Jobs” organizat in Pasajul Universitatii.

Vino alaturi de Securitas Romania la Targul de Joburi Good Jobs !

Pentru cei interesati sa isi dezvolte o cariera alaturi de profesionisti in domeniul securitatii private, Securitas Romania ii asteapta de luni, 26 martie pana miercuri, 28 martie intre orele 11:00-19:00 in Pasajul Universitatii cu un C.V.

Securitas Romania ofera pentru cei dornici sa se remarce intr-un mediu profesionist, oportunitati de angajare si de dezvoltare, informatii despre programele de internship si traininguri.

Pentru cei care considera ca nu au calitatile necesare pentru a lucra in domeniul securitatii profesionale, Securitas Romania le ofera consultanta in cariera si joburi pe masura abilitatilor. De la agenti de securitate pana la pozitii de middle management, Securitas Romania ofera celor interesati sansa de a lucra intr-o companie cu o experienta de peste 80 de ani in domeniul securitatii private in 50 de tari din lume.

Despre SECURITAS ROMANIA

Securitas este lider in domeniul securitatii private. Avem mai mult de 300.000 angajati in 50 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Orientul Mijlociu, Asia si Africa. Ne concentram in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client.