secvento    

Comunicate de presa si evenimente pe tema secvento

 • secvento

  Bucuresti - 12 October 2017

  Comunicat de SECVENTO CONSULTING SRL

  ... secvento CONSULTING, anunta public lansarea unei competitii pentru finantarea prin grant de cercetare stiintifica medicala, a unei cercetari in domeniul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fonduri , cercetare , consultanta , grant , finantari , secvento

  Vezi toate comunicatele de presa despre secvento

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul secvento.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la secvento. Informatiile despre secvento cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul secvento, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la secvento, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.