Sediu real

Definitie Sediu real

Locul unde se afla centrul principal de conducere si de gestiune a activitatii statutare, chiar daca hotararile organului respectiv sunt adoptate potrivit directivelor transmise de actionari sau asociati din alte state. Vezi art.40 alin.2 din Legea 105/1992 privind reglementarea raporturilor de drept international privat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sediu real? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sediu real.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sediu real. Definitiile termenilor despre Sediu real cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sediu real, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sediu real.