Sediu social

Definitie Sediu social

Sediul principal al unei societati comerciale adresa unde figureaza societatea comerciala ca subiect de drept locul de comunicare oficiala a actelor si corespondentei sediul social poate fi fara activitate, cu activitati proprii de birou pentru societate sau cu activitati comerciale reglementate de codurile CAEN.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sediu social? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sediu social.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sediu social. Definitiile termenilor despre Sediu social cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sediu social, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sediu social.