Sediul secundar al unei banci

Definitie sediul secundar al unei banci

unitate a unei banci fara personalitate juridica, care primeste un anumit mandat din partea acesteia de a efectua operatiuni intr-o anumita zona de interes. Sedii secundare sunt: sucursalele, agentiile, reprezentantele sau alte asemenea unitati ale unei banci, care functioneaza in limita mandatului dat de societatea bancara de care apartin.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sediul secundar al unei banci? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul sediul secundar al unei banci.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la sediul secundar al unei banci. Definitiile termenilor despre sediul secundar al unei banci cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la sediul secundar al unei banci, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la sediul secundar al unei banci.