seetb    

Comunicate de presa si evenimente pe tema seetb

 • seetb. 180 de profesionişti din 14 ţări au participat la SEETEST 2014

  seetb

  Bucuresti - 2 October 2014

  Comunicat de ASOCIATIA AKCEES EDUCATION

  Cea de a treia ediţie a conferinţei de testare de software din Europa de Sud-Est a avut loc săptămâna trecută la Bucureşti. Organizat de South East European Testing Board în colaborare cu ANIS şi Quality House, evenimentul a adus împreu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: managementul calitatii , seetest , anis , seetb , testare de software

  Vezi toate comunicatele de presa despre seetb

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul seetb.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la seetb. Informatiile despre seetb cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul seetb, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la seetb, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.