Sef de fila

Definitie Sef de fila

Tip de banca numita sef de fila ce reprezinta sindicatul de emisiune sau consortiu, care acorda credite fata de societatea sau colectivitatea publica aflata in cautare de capitaluri. Banca sef de fila este insarcinata sa efectueze negocierile necesare si sa execute aceste operatiuni.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sef de fila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sef de fila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sef de fila. Definitiile termenilor despre Sef de fila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sef de fila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sef de fila.