sejur24    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sejur24

 • sejur24

  Oradea, Bihor - 3 January 2017

  Comunicat de Sejur Perfect S.R.L.

  Fii conectat la oferte inscrieri timpurii din Baile Felix si la avantajele acestora. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: baile felix , sejur24

 • sejur24. Crestere tarife 2013

  sejur24

  Oradea, Bihor - 23 July 2013

  Comunicat de Sejur Perfect S.R.L.

  Pentru luna august se anunta un numar extrem de mare de turisti pe litoralul Marii Negre, avantajul fiind acela ca temperatura va fi in sfarsit una specifica verii. Astfel ca, hotelierii romani deja si-au stabilit preturile pentru luna august, luna d ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: litoral 2013 , comparatie tarife , sejur24

  Vezi toate comunicatele de presa despre sejur24

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sejur24.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sejur24. Informatiile despre sejur24 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sejur24, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sejur24, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.