Self-Liquidator

Definitie Self-Liquidator

O forma de promotie in care banii si dovada achizitionari unui produs (capace, etichete, etc) sunt schimbate pentru un articol, de obicei vandut sub pretul normal, numit si self-liquidating premium.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Self-Liquidator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Self-Liquidator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Self-Liquidator. Definitiile termenilor despre Self-Liquidator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Self-Liquidator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Self-Liquidator.