Selling Concept

Definitie Selling Concept

Filozofia sau orientarea unei organizatii care scoate in evidenta vanzarea aresiva pentru a-si atinge obiectivele firmele caracterizate de aceasta abordare deseori se bazeaza pe tehnici de vanzare sub presiune sau manipulare pentru a avea succes.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Selling Concept? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Selling Concept.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Selling Concept. Definitiile termenilor despre Selling Concept cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Selling Concept, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Selling Concept.