Brand-ul Antonio Gatti cauta reprezentanti magazine fizice pentru parteneriate in nisa fashion man!

Bacau - 29 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Brand-ul Antonio Gatti se numara deja printre numele cu greutate in moda masculina. Datorita diversitatii articolelor vestimentare din gama business & smart casual, pentru reprezentarea brand-ului, producatorul cauta parteneri in tara.

Sacou Barbati

Prin aceasta strategie de marketing, cautam sa luam legatura cu diversi retailer-i interesati sa ne reprezinte brand-ul si sa ne comercializeze produsele. Totodata, obiectivul nostru este sa imbracam cat mai multi domni cu haine bine croite, in pas cu trend-urile, fara ca alegerea unui outfit sa echivaleze cu cheltuirea unor sume colosale. Un barbat poate fi fashion si daca nu investeste in ceva foarte scump.

Alecu Marian, Director Marketing

De la veste si geci, pana la trench-uri si sacouri barbati smart casual, intreaga linie de outfit-uri Antonio Gatti este destinata domnilor activi. Se adreseaza barbatului care iubeste stilul formal cu accente informale, care obisnuieste sa imbrace haine rafinate, dar in acelasi timp lejere.

Producatorul isi indreapta atentia spre un public destul de nisat, evident masculin. Creatiile vestimentare fac parte din categoria business / casual & smart, potrivite pentru birou, petreceri cu un anumit dress-code si evenimente corporate.

Compania are ca obiective, printre altele, gasirea in tara a cat mai multor colaboratori interesati sa devina reprezentati ai brand-ului deja mentionat.

Ce sortimente gasesc retailer-ii la Antonio Gatti?

De la paltoane si jachete, pana la veste si sacouri, fiecare articol se poate purta separat sau in combinatie cu altele. Totul depinde de efectul stilistic dorit.

In prezent, consumatorii si retailer-ii interesati, prin magazinul online antoniogatti.ro, pot dispune de urmatoarele categorii:

a. Sacouri barbati smart casual

O noutate pentru brand-ul made in Romania consta in colectia de sacouri barbati slim fit. Acestea definesc barbatul contemporan, energic, distins, mereu participant activ la evenimente.

b. Geci si jachete

La loc de cinste in portofoliul producatorului se afla gecile si jachetele masculine cu aceeasi inspiratie in moda italiana. Acestea pastreaza croiala cambrata, un detaliu reprezentativ in design-ul actual.

c. Veste sport si smart casual

Vesta reprezinta un alt element aproape iconic in garderoba barbatului modern. Devine mai mult decat un accesoriu, indiferent daca tinuta are accente clasice sau moderne, elegante sau casual.

d. Trench-uri si paltoane

Pentru intregirea tinutelor business sau smart & casual, nu pot lipsi nici trench-urile si paltoane. Design-ul in tendinte si stofele italiene sunt doar cateva elemente in masura sa le aduca un plus de valoare.

Despre producatorul si brand-ul Antonio Gatti

Compania SC GATTI TEXTILE SRL, prezenta pe piata fashion prin brand-ul Antonio Gatti, produce imbracaminte pentru reprezentantii sexului puternic. La origini, cele care i-au adus recunoasterea nationala au fost paltoanele barbatesti.

Prezenta deja de cativa ani printre producatorii authtoni, societatea si-a extins linia de productie. In fiecare an, lanseaza articole din clasa business si smart casual, caracterizate in primul rand de calitate, preturi accesibile si design care respecta tendintele.

Colectia de sacouri barbati slim fit reprezinta ultima noutate Antonio Gatti. Doritorii le pot gasi in magazinul online antoniogatti.ro alaturi de trench-uri, veste sau geci.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/selmark-advertising-srl/brand-ul-antonio-gatti-cauta-reprezentanti-magazine-fizice-pentru-parteneriate-in-nisa-fashion-man