semi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema semi

 • semi. Spinny S140 Plus

  semi

  Bucuresti - 13 September 2016

  Comunicat de Cora Trade Center

  ... semi-automată Spinny S140 Plus, produsă de Effe3ti Italia, este un utilaj de ambalare uşoară, flexibil şi complet personalizat, care vă permite să ajungeţi la standarde înalte de calitate. Utilajul va fi prezent în ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: transport sigur , cora trade center , utilaje ambalare , effe3ti , spinny

  Vezi toate comunicatele de presa despre semi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul semi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la semi. Informatiile despre semi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul semi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la semi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.