Semifabricat

Definitie Semifabricat

Element component al productiei industriale, produs care, din punct de vedere al producatorului, a parcurs unul sau mai multe stadii de prelucrare in unele sectii ale intreprinderii, si care, in urma receptiei si predarii, pe baza de documente, la magazie, este trecut pentru prelucrari ulterioare in alte sectii in vederea obtinerii unui produs finit, sau pentru livrari in afara (se livreaza tertilor).In functie de gradul de integrare a procesului de prelucrare in intreprinderea producatoare, acelasi produs poate fi semifabricat pentru o intreprindere si produs finit pentru o alta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Semifabricat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Semifabricat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Semifabricat. Definitiile termenilor despre Semifabricat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Semifabricat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Semifabricat.