Şeminee Ştefănescu comercializează în România „cel mai frumos obiect din lume”

BUCURESTI - 1 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Retail

Compania Șeminee Ștefănescu comercializează în România „cel mai frumos obiect din lume”, distincție obținută de șemineul Gyrofocus la concursul „Pulchra” din Italia, competiție organizată sub patronajul arhitectului de renume internațional Sandro Silvi, peste 74.000 de persoane alegând acest model de șemineu din peste 100 de obiecte selecționate.

Gyrofocus sau „cel mai frumos obiect din lume”

„Sans poésie on existe sans vivre”

Dominique Imbert, creatorul șemineelor exclusiviste Focus

Gyrofocus a fost creat în anul 1968 de către Dominique Imbert în modestul său atelier de sculptură în metal din sudul Franței, fiind un model revoluționar - primul șemineu din lume suspendat și pivotant 360º. Așa a luat ființă Focus, marca înregistrată a companiei „Atelier Dominique Imbert SAS”, care în prezent comercializează mai mult de 3.500 de șeminee metalice anual. Atelier Dominique Imbert, selecționată printre cele mai bune 100 companii franceze în anul 2003, păstrează tradiția micuțului atelier deschis acum peste 45 de ani în satul Viols le Fort din sudul Franței, toate din cele peste 100 de modele de șeminee fiind produse exclusiv în Franța.

Gyrofocus a rămas modelul de șemineu de referință al companiei Focus Creation, fiind un produs de succes inclusiv în România, unde este comercializat de Șeminee Ștefănescu, partener distribuitor al prestigioasei organizații franceze. Modelul Gyrofocus, expus în prestigioase expoziții ale muzeelor de artă contemporană (Muzeul de Artă Contemporană din Bordeaux - 1996, Centrul Național de Artă Contemporană din Grenoble - 1997, Muzeul Guggenheim - New York - 1998), a fost montat în țara noastră de către specialiștii Șeminee Ștefănescu în proprietățile a peste 25 clienți, ultimul astfel de proiect fiind realizat în luna februarie a.c. pentru „Focus Bar” din cadrul Ioana Hotels, primul Boutique Hotel de 5 stele din Sinaia.

Caracteristicile Gyrofocus:

Diametru focar 1.25 m, greutate 97 kg Realizat din oțel cu grosime de 4 mm Placă de fixare standard: 19 kg Traseu de cos 16 kg/m, livrat la lungimea dorita Randament: 57,8% Vopsea termorezistentă mată, neagră Un sistem de rulmenți permite șemineului rotirea în așa fel încât să poată fi foarte ușor orientabil Optional: disc de mascare a îmbinarii cu tavanul, placă de fixare inclinată, vopsea gri antracit

Șemineul suspendat și pivotant 360º Gyrofocus poate fi comandat pe tot teritoriul României prin intermediul magazinului virtual www.seminee.ro, cât și prin call-center-ul Șeminee Ștefănescu, la numărul de telefon (021) - 269.35.39. Showroom-ul Șeminee Ștefănescu poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 09:00 - 17:00, la adresa Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 108, sector 1, București (zona Băneasa).

Despre Seminee Stefanescu

Șeminee Ștefănescu este o companie prezentă de 18 ani pe piața din România.

Faptul că primul producător de șeminee din Europa - Cheminees Philippe - ne-a ales pe noi, Șeminee Ștefănescu, ca unic reprezentant în România, ne dă puterea să ne angajăm în realizarea celor mai curajoase proiecte pentru punctul de atracție al căminului dvs. - șemineul.

Vă invităm să parcurgeți gama noastră de șeminee rustice, șeminee clasice și șeminee moderne din paginile site-ului nostru, www.seminee.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seminee-stefanescu/seminee-stefanescu-comercializeaza-in-romania-cel-mai-frumos-obiect-din-lume