senioerp    

Comunicate de presa si evenimente pe tema senioerp

 • senioerp

  Bucuresti - 23 March 2012

  Comunicat de Senior Software Agency

  Senior Software anunta compatibilitatea sistemelor sale cu cele mai noi tehnologii de la Microsoft: Windows 8 si SQL Server 2012 , confirmandu-si inca o data statutul de furnizor inovator de software pentru managementul afacerilor. Testele reali ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: erp , senior software , senioerp , windows 8 , sql server 2012

  Vezi toate comunicatele de presa despre senioerp

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul senioerp.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la senioerp. Informatiile despre senioerp cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul senioerp, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la senioerp, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.