Afla despre finantarea europeana pentru Horeca !

BUCURESTI - 13 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Fisiere atasate:

37859-comunicat-fsif-2.doc

Bucuresti, 12 mai 2008 - Au mai ramas doar doua zile in care va mai puteti inscrie la Food Service Industry Forum, singura conferinta organizata in Romania pentru acest domeniu.

Afla despre finantarea europeana pentru Horeca !

Modalitatile practice prin care puteti avea acces la banii europeni vor fi prezentate la Food Service Industry Forum in cadrul seminarului Finantari europene pentru Horeca, sustinut de Gabriel Iovu (General Manager, Top Horeca) si Razvan Pirjol (CEO, THR). Prima dintre temele ce urmeaza a fi discutate este accesarea fondurilor destinate dezvoltarii si instruirii resurselor umane, unde sumele europene pot acoperi pana la 98% din valoarea costurilor si salariul persoanelor instruite pe perioada instruirii. Al doilea subiect se refera la finantarile nerambursabile pentru sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor, care pot acoperi pana la 80% din costuri.

Food Service Industry Forum va mai oferi participantilor posibilitatea de a afla informatii legate de tendintele industriei de Food Service, nivelul de dezvoltare al locatiilor romanesti, obiceiuri de consum, distributia si aprovizionarea sau situatia spatiilor comerciale. De asemenea, va fi dezbatuta si problema resurselor umane, cu accent pe gasirea si pastrarea angajatilor, nivelul salarial si recompensele, furnizorii de training si programele de pregatire. In discutiile forumului va fi abordat si subiectul vinului servit in restaurante, urmand a fi dezbatute modalitatile de selectie si prezentare, politica de pret, meniul de vin si promovarea in restaurant.

Fiecare dintre subiectele propuse vor fi discutate si analizate de specialisti de top, cu o experienta bogata in acest domeniu. Dintre vorbitori fac parte Camelia Buburuz - director HR JW Marriott Bucharest Grand Hotel, George Butunoiu - director George Butunoiu Consulting / director restaurant Heritage, Razvan Pirjol - CEO centrul de pregatire THR, Dana Popa - director resurse umane restaurantele Snack Attack, Valentin Vernea - National On Trade Channel Manager URSUS Breweries, Rares Marinescu - director general Cramele Recas Group, Razvan Blid - director general CHR Consulting, Sergiu Nedelea - sommelier / director restaurant Casa Iancului, Claudiu Minea - On Trade Manager Lerida, Nicolae Lintu - Event Manager Carl Reh, Andrei Iordache - consultant Visionwise (divizie a grupului Daedalus).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/afla-despre-finantarea-europeana-pentru-horeca