Anuarul firmelor de training, editia a II-a, se lanseaza la Business-Edu Expo!

BUCURESTI - 26 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Cauti o firma de training sau de dezvoltare personala? Cauti edituri cu carte de afaceri sau universitati cu programe de MBA? Poti alege dint-o baza de date de peste 240 de companii din Bucuresti si principalele orase din Romania. Organizate intr-un index alfabetic si in 42 de categorii, Business-Edu Directory 2008 a devenit si cu aceasta editie mai cuprinzator.

Anuarul firmelor de training, editia a II-a, se lanseaza la Business-Edu Expo!

Formatul mai mare si listarea in fiecare categorie fac Anuarul mai usor de folosit si ofera o imagine mai fidela a domeniilor in care companiile romanesti de learning ofera servicii.
O alte dezvoltare adusa anuarului este CD-ul interactiv cu baza de date a companiilor, cu un motor de cautare inclus.

Business-Edu Directory isi propune sa devina un instrument de informare atat managerilor de resurse umane, cat si celor aflati in cautarea unei firme de training sau de dezvoltare personala.

Anuarul firmelor de training va fi lansat in cadrul Targului Anual de Training – Business-Edu Expo, care va avea loc intre 28 si 30 mai la Sala Dalles.

Il poti achizitiona de la organizatorii targului sau sa il primesti gratuit daca ti-ai descarcat biletul gratuit de acces de pe www.expo.business-edu.ro si l-ai prezentat la intrare. Atentie! Stocul este limitat!

Program zilnic expozitie: 10.00 – 20.00
Program zilnic workshop-uri din Learning Area: 11.00 – 19.30

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/anuarul-firmelor-de-training-editia-a-ii-a-se-lanseaza-la-business-edu-expo