Au inceput inscrierile in Anuarul Firmelor de Training, Learning si educatie de afaceri 2009!

BUCURESTI - 23 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Crezi ca serviciile tale merita sa fie cunoscute tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala prin programe specializate? Pana pe 20 decembrie te poti inscrie SIMPLU si GRATUIT in Business-Edu Directory!

BUSINESS-EDU DIRECTORY este singurul catalog al companiilor care ofera servicii de educatie de afaceri si dezvoltare din Romania. Aflat la cea de-a IV-a editie, Business-Edu Directory va aparea in 2009 mai complet si mai profesionist decat editiile anterioare.

Care sunt atuurile editiei din 2009?
• Numarul dublu de pagini (320),
• CD-ul interactiv care il insoteste si care reprezinta o alternativa pentru cei care prefera sa aiba aceleasi informatii si online,
• Numarul mare de categorii in care sunt clasificate companiile in funcie de serviciile oferite,
• Listarea celor mai cautate categorii (Training, Coaching, e-Learning, MBA, Cursuri, Master,