Bucura-te de avantaje! Explorer, Rezident sau Corporate - ce alegi?

BUCURESTI - 23 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Business-Edu se deschide catre tine! Am creat special pentru tine 3 tipuri de membership, in functie de nevoi si posibilitati. Nu trebuie decat sa le analizezi atent pe fiecare in parte si sa il alegi pe cel care crezi ca ti se potriveste cel mai bine!

Bucura-te de avantaje! Explorer, Rezident sau Corporate - ce alegi?

1. Ramai la EXPLORER?
Pentru a deveni membru Explorer tot ce trebuie sa faci este sa iti rezervi cateva minute pentru a completa formularul de inregistrare online (http://business-edu.ro/Profilul-meu/Create-an-account.html), sa iti alegi un user si o parola pe care sa le folosesti apoi de fiecare data cand intri pe site-ul nostru! Unde mai pui ca este GRATUIT, iar noi, pentru a-ti multumi ca ai intrat in comunitatea BUSINESS-EDU.RO iti oferim numeroase beneficii care speram sa fie pe masura asteptarilor tale:
1. Ai acces la un continut divers si bogat, pus la dispozitie cu generozitate tuturor celor interesati de dezvoltare personala, organizationala sau de tendintele pietei romanesti de learning:
- articole
- interviuri
- comunicate de presa si stiri
- glosar de termeni
- agenda de cursuri si programe open
- sectiunea de job-uri

2. Ai acces la blog unde poti sa iti alegi topic-uri si sa scrii.

3. Poti posta comentarii la articole, rating-uri si review-uri.

4. Poti beneficia oricand de surprize prin care dorim sa iti multumim ca faci parte din comunitatea noastra (discount-uri la evenimente sau la diverse servicii si produse, invitatii, sau chiar produse speciale, concursuri etc.)

Mai ai nevoie si de alte argumente? Crezi ca este prea putin? Atunci sa trecem la pasul 2:

2. Treci la RESIDENT?
Ai participat anul acesta la vreunul din evenimentele organizate de noi? Sau planuiesti sa faci asta in viitor? Foarte bine! Pentru ca in semn de multumire, noi oferim tuturor participantilor nostri statutul de membru RESIDENT fara nicio taxa suplimentara!
Daca nu esti unul dintre participantii la evenimentele noastre, dar iti doresti sa devii membru RESIDENT achita taxa anuala de 120 euro si apoi bucura-te de beneficiile oferite. O sa iti dai seama ca ai facut o investitie buna! Te vei bucura de toate beneficiile pe care le are un membru Explorer, insa vei avea acces la numeroase resurse suplimentare:
- fotografii, inregistrari video si audio de la conferintele de Coaching, Training, Psihologia la [locul de] munca, precum si alte conferinte organizate prin contributia Business-Edu Evenimente.
- acces la prezentari si slideshow-uri ale vorbitorilor din cadrul evenimentelor.
- download gratuit pentru Romanian HR Profile 2006, precum si pentru editiile viitoare atunci cand va fi posibil.

3. Sau vrei mai mult? Atunci fii CORPORATE!
Membrii Corporate beneficiaza din plin de valoarea oferita de Business-Edu.ro! Acest tip de membership se adreseaza in principal companiilor de training sau care ofera programe de dezvoltare personala si profesionala, insa si tuturor organizatiilor care gasesc avantaje in beneficiile oferite de noi. Printr-o investitie anuala de 480 euro incepand cu 2009 (pentru restul anului 2008 taxa este de 120 de euro) te bucuri de oportunitatile de research si informare oferite membrilor Resident, la care mai adaugam:
- postarea in catalog a profilului companiei (descriere si domeniu de activitate, date de contact, link activ, logo);
- listarea pe categorii de activitate in baza de date a site-ului;
- listarea de cursuri open in sectiunea 'Agenda';
- publicarea de comunicate de presa;
- persoana de contact dedicata din partea Business-Edu;
- posibilitatea de a posta definitii in Glosarul de termeni;
- postarea de linkuri la sectiunea Link-uri;
- postarea de articole in sectiunea Trainer's Corner;
- acces la toate resursele site-ului (cu exceptia postarii de job-uri);
- poti crea propriul blog;
- te bucuri de discount-uri importante pentru publicitate si participarea la evenimentele Business-Edu.
- poti beneficia si de alte facilitati dezvoltate ulterior.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/bucura-te-de-avantaje-explorer-rezident-sau-corporate-ce-alegi