CEO – între Strategie şi Leadership. Conducerea prin valori

BUCURESTI - 2 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Revista Cariere si Human Synergistics organizeaza masterclass-ul “CEO - intre Strategie si Leadership. Conducerea prin valori” dedicat conducatorilor de la varful organizatiilor, preocupati de cresterea si performanta structurilor pe care le conduc. Evenimentul pune accentul pe modul de proiectare si conducere a transformari culturale.
Marti, 10 iunie 2008, Hotel Intercontinental, sala Rapsodia: „Oamenii se alătură companiilor dar pleacă din cauza şefilor”,Marcus Buckingham si Curt Coffman, Gallup Organization

CEO – între Strategie şi Leadership. Conducerea prin valori

Premise:

Cum construieşti o organizaţie cu fluctuaţie 5%, fără cantină şi bonuri de masă?
Cum ieşi din spirala salariilor care tot cresc fără să mărească retenţia?

Vino:
• să vorbim despre organizaţii şi despre strategiile tale de leadership;
• să vorbim despre realitatea secolului 21 si despre cum muncesc oamenii în aceasta realitate;
• să înţelegem dinamica şi viteza prezentului şi să învaţăm cum putem să le controlăm.

Beneficii
Participantii la eveniment vor primi inclus in pretul participarii:
Colectia de studii de caz: In Great Company
Volum editat de Human Synergistics International. In aporoape 400 de pagini veti gasi exemple concrete de interventii in organizatii cu scopul de a realiza transformari culturale.
Raport personal: Leadership Impact
Fiecare participant va primi un raport despre impactul pe care strategiile lui de conducere le au in organziatia din care face parte si in ce masura ele sunt aliniate cu aspiratiile sale personale.

Agenda:
9.00 - 9.30 - welcome coffee
9.30 - 10.15 - Rolul strategic al culturii de organizaţie cu Adrian STANCIU, Managing Partner – Human Synergistics Romania
10.15 - 11.00 - Rolul transformării culturale în fuziunea a două banci din Ungaria. Studiu de caz cu Peter KALMAR, Managing Partner – Human Synergistics Ungaria
11.00 - 11.45 - Valoarea financiară a culturii de organizaţie. Care este returul pe investiţia în cultura organizaţiei. Studiu de caz cu Robert LUKE, Partner – GED Capital
11.45 - 12.00 - Q&A
12.00 - 13.00 - Lunch
13.00 - 13.30 - Leaderul, principalul motor al unei transformării culturale. Cum sunt leaderii români (date de cercetare) cu Adrian STANCIU, Managing Partner – Human Synergistics
13.30 - 14.00 - Impactul Leaderului în transformarea culturală. Studiu de caz cu Elena CALIN, Consultant – Customer Focus
14.00 - 14.30 - Fluctuaţie 5% prin transformarea culturală. Studiu de caz cu Marius PERŞINARU – CEO – Xerox România
14.30 - 15.00 - Q&A

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/ceo-intre-strategie-si-leadership-conducerea-prin-valori2