Compania Project Events a lansat site-ul www.polul-nord.ro

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fisiere atasate:

46034-comunicat-de-presa.doc

Compania Project Events a lansat site-ul www.polul-nord.ro . De acum dacă doriţi să organizaţi o petrecere cu ocazia Crăciunului şi să-l aveţi invitat special pe însuşi Moş Crăciun sau dacă doriţi să vă impresionaţi angajaţii şi colaboratorii cu un super spectacol vă aşteptăm pe site-ul nostru.

Compania Project Events a lansat site-ul www.polul-nord.ro

Avem pentru dumneavoastră cei mai realişti şi mai haioşi Moş Crăciuni şi cele mai frumoase Crăciuniţe. Pentru seara de Ajun ţi-am pregătit Moş Crăciuni cu barbă naturală la preţuri începând cu 300 lei. Totodată dacă închiriezi un Moş Crăciun sau o Crăciuniţă de la noi intrii în tombola pentru a câştiga o excursie de 5 zile pentru 2 persoane în Laponia.

În plus am lansat şi un super serviciu care totodată este şi un minunat cadou de sărbători: Te Sună MOŞUL !!! Moşul poate suna pe oricine: copii, prieteni, părinţi, iubit, iubită, rude etc. Oricine o să fie încântat să fie sunat de Moş Crăciun! Pentru detalii vizitati www.polul-nord.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/compania-project-events-a-lansat-site-ul-www-polul-nord-ro