DAAS România şi Horia Vîrlan vă invită la SMART COOKING SEMINAR – SIBIU

BUCURESTI - 20 mai 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Joi, 21 mai 2009, compania DAAS România, împreună cu Food & Bar Magazine, organizează la Sibiu a doua ediţie a evenimentul SMART COOKING SEMINAR moderat de maestrul bucătar Horia Vîrlan. Invităm specialiştii din industria horeca, începând cu ora 12.00 la Hotel Continental Forum Sibiu, să ia parte la 4 demostraţii practice de artă culinară, prin intermediul cărora Horia Vîrlan va prezenta sistemul de gătit inteligent al cuptorului LAINOX, comercilizat în România doar prin DAAS.

DAAS România şi Horia Vîrlan vă invită la SMART COOKING SEMINAR – SIBIU

Veţi putea testa calităţile cuptorului, degustând alimente preparate la temperatură joasă cum ar fi roast beef in sos de Fetească Neagră, file de somon pe pat de ierburi cu Riesling sec gătit în sistem combinat (aer uscat cu abur cald) şi multe altele pe care le veti afla doar participând la seminar.

În pauzele dintre demonstraţii, consultanţii DAAS România vă vor sta la dispoziţie pentru răspunsuri şi explicaţii privind cuptorul LAINOX, supus probelor de lucru şi celelalte echipamente din ofertă.

Nu rataţi, la finalul seminarului, tragerea la sorţi prin care puteţi câştiga 5 premii surpriză marca PIAZZA Italia. Biletul de participare la tombolă va fi cartea de vizită personală.

Vă aşteptăm aşadar la un exerciţiu culinar de excepţie la Sibiu.

Parteneri media:
Hotnews.ro, Ziare.ro, AdPlayer.ro, Monitorul de Sibiu, Sibianul, Sincron HR, Culinar Consult , Good Food, Secrete de Chef, Smart Financial, Sapte Seri Sibiu, E-retete.ro, www.scoaladegatit.ro.

Prima ediţie SMART COOKING SEMINAR s-a desfăşurat la Constanţa şi s-a bucurat de prezenţa presei locale şi a numeroşi specialişti bucătari şi manageri de restaurante şi hoteluri din Constanţa şi împrejurimi, dornici să afle de la Horia Vîrlan secretele succesului în bucătărie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/daas-romania-si-horia-virlan-va-invita-la-smart-cooking-seminar-sibiu