Horia Virlan si DAAS Romania au gatit pentru sibieni

BUCURESTI - 25 mai 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

La finalul saptamanii trecute, Horia Virlan a fost moderatorul celei de-a doua editii SMART COOKING SEMINAR organizat de compania DAAS Romania la Sibiu.

Horia Virlan si DAAS Romania au gatit pentru sibieni

Seminarul a avut loc joi, 21 mai 2009 incepand cu ora 12.00 la hotel Continental Forum si s-a bucurat de o prezenta numeroasa in randul bucatarilor si managerilor de restaurante din Sibiu si zonele limitrofe, interesati sa afle de la Horia Virlan noutati din domeniul gastronomiei. De la eveniment nu au lipsit reprezentanti ai presei locale si nationale.

Invitaţii s-au delectat cu preparate dintre cele mai diverse: omleta, crenvursti, pizza, roast beef in sos de Feteasca Neagra cu buchetier de legume, file de somon pe pat de ierburi aromate, rulada din pulpa de porc impanata si o delicioasa tarta cu branza si caise. Toate acestea si nu numai au fost pregatite de maestrul bucatar Horia Virlan cu ajutorul sistemului de gatit inteligent al cuptorului profesional LAINOX, comercializat la noi doar prin DAAS Romania. Alimentele au fost preparate pe parcursul a 3 sesiuni: in abur, in aer uscat si in sistem combinat (aer uscat cu abur).

Spre finalul seminarului, participanţii au castigat, prin tragere la sorti, 5 premii constand in accesorii de bucatarie marca PIAZZA Italia.

Partener principal: Food & Bar Magazine.

Parteneri media:
Hotnews.ro, Ziare.ro, AdPlayer.ro, Monitorul de Sibiu, Sibianul, Sincron HR, Culinar Consult, Good Food, Secrete de Chef, Smart Financial, Sapte Seri Sibiu, E-retete.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/horia-virlan-si-daas-romania-au-gatit-pentru-sibieni