Intra in ringul primului Business Debate Forum din Bucuresti.Vino si descopera cum sa obti avantajul competitiv de partea ta!

BUCURESTI - 25 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Fisiere atasate:

36030-richard-scase4.jpg

Profesorul Richard Scase, unul dintre cei mai buni strategi de business ai secolului 21, castigatorul premiului European Business Speaker of the Year in 2005 si unul dintre Top 10 Cei mai Influenti Oameni din Marea Britanie in managementul resurselor umane, va fi gazda primului Business Debate Forum, The Fight for Competitive Advantage, care va avea loc pe data de 17 Aprilie, la Athenee Palace Hilton, Sala Le Diplomate.

Despre Richard Scase, Tom Peters declara simplu: „Am devenit instant un admirator si un fan, pentru procedeele sale de gandire, pasiunea pentru cifre si abilitatea de a oferi perspective incitante, originale si provocatoare, in fata unei audiente extrem de pretentioase”.

Intra in ring! Agenda forumului
9.00 – 9.30 Inregistrare si cafea
9.30 – 11.00 Sectiunea I – Global Remix
Romania in viitor. Tendinte intr-o economie mondiala fluctuanta.
Richard Scase impreuna cu experti in macro-economie.
Viitorul Europei. Schimbarile economice la nivel mondial in viitorii zece ani. Impactul acestor tendinte asupra dezvoltarii economiei romanesti. Ce sectoare economice se vor dezvolta mai repede? Dezvoltarea competentelor nationale. Importanta parteneriatelor. Dezvoltarea relatiilor de afaceri in cadrul companiilor multinationale.

11.00 – 11.15Pauza de cafea
11.15 – 12.45 Sectiunea II – Previziuni financiare strategice
Transformarea business-ului pentru sustinerea avantajelor competitive.
Profesorul Richard Scase impreuna cu CEO ai unor companii multinationale.
Transformarea structurilor afacerii. Cum sa generezi performanta. Cum sa te adaptezi schimbarii. A dezvolta previziuni financiare strategice. Eliminarea culturii birocratice in schimbul celei orientate spre client. Importanta brandului si a valorilor acestuia pentru atragerea si pastrarea angajatilor talentati. Identificarea si sustinerea competentelor cheie.

12.45 – 13.45 Pranz
13.45 – 15.15 Sectiunea III – Leadership Inspirational
Dezvoltarea leadership-ului pentru organizatii cu inalte performante.
Profesorul Richard Scase impreuna cu antreprenori de success.
Importanta din ce in ce mai mare a leadership-ului inspirational. Distrugerea structurilor de management si dezvoltarea capacitatii de leadership. Calitatile leadership-ului inspirational. Identificarea si planificarea unei strategii de leadership de succes. Studii de caz.

15.15 – 15.30 Pauza cafea
15.30 – 17.00 Sectiunea IV – Creativitate organizationala
Incurajarea inovatiei si a creativitatii angajatilor.
Profesorul Richard Scase impreuna cu experti romani in stimularea inovatiei si a creativitatii organizationale.
Importanta creativitatii. Cum dezvolta companiile o cultura inovativa? Importanta dinamismului in echipa, sociabilitate informala, spatiu si atmosfera pentru a crea o “atmosfera creativa”. Creativitatea, calitate de baza intr-o economie bazata pe cunoastere. Rolul universitatilor si a educatiei in dezvoltarea unor minti creative. Exemple de organizatii care pun foarte mult accent pe creativitate. Nevoia de a fi rapid si destept.

17.00 – 19.00 Networking Five o’clock tea.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/intra-in-ringul-primului-business-debate-forum-din-bucuresti-vino-si-descopera-cum-sa-obti-avantajul-competitiv-de-partea-ta