Jobbing.ro – noi facilitati la 6 luni dupa lansare

BUCURESTI - 23 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Jobbing.ro a lansat noi facilitati si optiuni pentru utilizatorii sai, al caror numar este in continua crestere, garantand o mai buna desfasurare a procesului de recrutare. Prin sistemul Jobbing.ro, candidatii si companiile sunt in contact si se asigura un timp redus de cautare – angajare.

Jobbing.ro – noi facilitati la 6 luni dupa lansare

Sistemul de recrutare on-line Jobbing.ro se extinde si atrage din ce in ce mai multi utilizatori, candidati si companii. Rezumand ultimele 6 luni de activitate online, evolutia Jobbing.ro reflecta dinamismul pietei de forta de munca din Romania. Echipa Jobbing imbunatateste permanent sistemul pentru a raspunde solicitarilor pietei de capital uman. Candidatii si companiile sunt la curent cu noutatile Jobbing.ro printr-un modul performant de newsletter-e si alerte direct pe email.

„In sistemul nostru s-au inscris in ultimele 6 luni foarte multi utilizatori, iar peste 8.000 dintre ei au CV-uri complete. Un CV completat 100% arata clar interesul si disponibilitatea candidatului pentru un nou loc de munca”, declara Florin Secanu, Product Manager Jobbing.ro.

Prin intermediul website-ul www.jobbing.ro candidatul isi poate crea un set de CV-uri moderne, atragatoare si profesioniste, in concordanta cu cerintele tipice ale angajatorilor. Gama de optiuni prezente acopera toate posibilitatile, iar CV-ul poate fi trimis catre companii, tiparit sau salvat in format digital.

Noutatile din sectiunea destinata candidatilor se refera la posibilitatea de a incarca o fotografie personala, precum si o organizare mai buna a aplicarilor catre ofertele companiilor. Pentru comunicarea cat mai buna a profilului catre candidati, fiecare companie isi poate crea propria pagina de prezentare, incluzand logo-ul si descrierea amanuntita. Cu scopul de a simplifica procesul de selectie, s-au introdus optiuni de aplicari generale, prin care se ofera accesul la CV-urile candidatilor interesati de o cariera numai in cadrul companiei respective.

„Aducem imbunatatiri website-ului pentru a raspunde cerintelor utilizatorilor si pietei HR. S-au introdus noi optiuni pentru CV si s-a perfectionat sistemul de management al aplicarilor din punctul de vedere al companiilor”, spune Florin Secanu.

In plus, website-ul www.jobbing.ro ofera unicul serviciu de outplacement online din Romania. Instrumentul se afla la indemana companiilor aflate in situatia de a disponibiliza personal si permite acestora sa ofere personalului disponibilizat optiunea continuarii carierei intr-un alt loc de munca. Reteaua Internet sustine distribuirea rapida a CV-urilor, lista de CV-uri cu datele complete ale personalului disponibilizat fiind pusa la dispozitie, in mod gratuit, firmelor existente in baza de date a sistemului Jobbing.ro.

Mai multe detalii despre sistemul Jobbing si serviciul outplacement online se regasesc pe website-ul www.jobbing.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/jobbing-ro-noi-facilitati-la-6-luni-dupa-lansare