Richard Scase in direct pe Money Chanel la ora 19.00 in emisiunea lui Dan Apostol

BUCURESTI - 16 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Richard Scase a venit astazi la Bucuresti, la invitatia publicatiei de business TheInvestor si a Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice – ARRP, in cadrul primului Forum Business Debate – The Fight for Competitive Advantage.

Profesorul Richard Scase este unul dintre liderii in previziuni financiare – capabil sa vorbeasca si sa scrie despre tendintele globale oferind chiar si celei mai specializate audiente sfaturi relevante si inspirate. In cea mai recenta lucrare a sa, “Global Remix”, el analizeaza impactul tendintelor globale la nivel tehnologic, economic, demografic, cultural, politic si social asupra afacerilor si asupra indivizilor. Profesorul Richard Scase a fost recent votat de catre cititorii revistei “Personnel Today” in Topul 10 Cei mai Influenti Oameni din Marea Britanie in managementul resurselor umane. Este castigator al prestigiosului premiu European Business Speaker of the Year, in anul 2005. „Am devenit imediat un admirator al modului de a procesa informatiile al lui Scase si a modului extrem de realist in care ofera sugestii extrem incitante si originale in fata unei audiente foarte exigente” - TOM PETERS, Business Guru

Forumul Business Debate, The Fight for Competitive Advantage are loc maine, 17 aprilie, Hilton, Sala Le Diplomate, in intervalul 9 – 17. Desfasurarea celor 4 sectiuni este urmatoarea:
9.30 – 11.00 Sectiunea I – Global Remix -Tendinte intr-o economie mondiala fluctuanta. Richard Scase impreuna cu experti in macro-economie. Viitorul Europei. Schimbarile economice la nivel mondial in viitorii zece ani. Impactul acestor tendinte asupra dezvoltarii economiei romanesti. Ce sectoare economice se vor dezvolta mai repede? Dezvoltarea competentelor nationale. Importanta parteneriatelor. Dezvoltarea relatiilor de afaceri in cadrul companiilor multinationale.

Speakeri:
Bogdan Baltazar, consultant financiar
Florian Libocor, analist financiar BRD-Societe Generale
Liviu Voinea, director executiv GEA
11.15 – 12.45 Sectiunea II – Leadership Inspirational - Dezvoltarea leadership-ului pentru organizatii cu inalte performante. Profesorul Richard Scase impreuna cu CEO din companii multinationale. Importanta din ce in ce mai mare a leadership-ului inspirational. Distrugerea structurilor de management si dezvoltarea capacitatii de leadership. Calitatile leadership-ului inspirational. Identificarea si planificarea unei strategii de leadership de succes. Studii de caz.

Eric Kish, vicepresedinte Marketing & Retail Rompetrol Group
Alexandru Manaila
13.45 – 15.15 Sectiunea III – Previziuni financiare strategice -Transformarea business-ului pentru sustinerea avantajelor competitive. Profesorul Richard Scase impreuna cu antreprenori locali de succes. Transformarea structurilor afacerii. Cum sa generezi performanta. Cum sa te adaptezi schimbarii. A dezvolta previziuni financiare strategice. Eliminarea culturii birocratice in schimbul celei orientate spre client. Importanta brandului si a valorilor acestuia pentru atragerea si pastrarea angajatilor talentati. Identificarea si sustinerea competentelor cheie.

Marius Ghenea, om de afaceri
Dr. Dan Petrovici, Lector marketing Universitatea din Kent, Marea Britanie
15.30 – 17.00 Sectiunea IV – Creativitate organizationala - Incurajarea inovatiei si a creativitatii angajatilor . Profesorul Richard Scase impreuna cu experti romani in stimularea inovatiei si a creativitatii organizationale. Importanta creativitatii. Cum dezvolta companiile o cultura inovativa? Importanta dinamismului in echipa, sociabilitate informala, spatiu si atmosfera pentru a crea o “atmosfera creativa”. Creativitatea, calitate de baza intr-o economie bazata pe cunoastere. Rolul universitatilor si a educatiei in dezvoltarea unor minti creative. Exemple de organizatii care pun foarte mult accent pe creativitate. Nevoia de a fi rapid si destept.

Silviu Hotaran, General Manager Microsoft Romania
Prof. Dr. Dumitru Bortun, presedinte ARRP
17.00 Five o'clock networking.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/richard-scase-in-direct-pe-money-chanel-la-ora-19-00-in-emisiunea-lui-dan-apostol