VINERI – 13 Aprilie incepe targul de cariera Angajatori de TOP!

BUCURESTI - 11 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

A-2- a editie a celui mai mare targ de cariera din Romania – Angajatori de TOP –, organizat de Catalyst Solutions isi deschide portile vineri si sambata la Sala Palatului din Bucuresti. Cele peste 100 de companii de top participante au pregatit ofertele de angajare pentru cei peste 10 000 de tineri profesionisti care sunt asteptati sa viziteze targul.

VINERI – 13 Aprilie incepe targul de cariera Angajatori de TOP!

Angajatori de TOP se diferentiaza de alte evenimente de profil prin
•calitatea companiilor participante (sunt prezenti lideri de piata din cele mai importante industrii din Romania),
•calitatea joburilor prezentate atat din punct de vedere al companiilor care ofera aceste oportunitati, dar si al nivelului de experienta cerut,
•multe dintre companii au ales participarea in exclusivitate la Angajatori de TOP,
•numarul mare de vizitatori din segmentul de tineri profesionisti, persoane cu experienta de pana la cinci ani.

“Companiile participante au o strategie clara de viitor, o cota de piata semnificativa, programe de pregatire pentru angajati si pachete salariale motivante. Din punct de vedere al pozitiilor deschise, acestea nu sunt simple joburi, ci o oportunitate pentru tanarul profesionist de a se alatura unui angajator care investeste in dezvoltarea sa profesionala si alaturi de care isi poate defini intr-un mod structurat un traseu de cariera pe care ulterior sa il urmeze”, spune Ana Giurca, Business Development Manager la Catalyst Solutions.

Domeniile cel mai bine reprezentate in cadrul evenimentului sunt IT (Oracle, IBM, Adobe, S&T, Lyngsoe Systems, Route 66, Ericsson, Avira, IXIA, Gecad, Sun Microsystems), Telecom (ZAPP, Romtelecom, Cosmote, Vodafone, UPC, RCS&RCS), FMCG (Heineken, Coca-Cola HBC, Kraft Foods, Unilever, Interbrew, British American Tobacco, Colgate Palmolive, Interbrands), Bancar/Servicii financiare (BRD, Raiffeisen Bank, ING Bank, Credit Europe Bank, ING Asigurari de viata), Consultanta (Deloitte, Accenture, PriceWaterhouseCoopers, ABS), Servicii si BPO (Genpact, HP, TMF), retail (Metro Cash&Carry, Real Hypermarket, Bricostore, Carrefour), Auto (Dacia groupe Renault, Porsche Romania, Renault, ), Farma (Pfizer, City Pharma), Constructii si consultanta imobiliara (IMPACT, Bouygues Construction).

Evenimentul aduce in acest an un instrument inovator in dezvoltarea carierei si anume CV Clinic. CareerExperts, singura firma de career coaching din Romania, va oferi pe toata durata evenimentului feedback personalizat pe CVul fiecarui candidat pentru cresterea puterii de vanzare a acestuia si ca urmare de crestere a sanselor pentru un interviul preliminar.

In cele 2 zile de targ vor avea loc si work-shopuri pe teme de cariera:
• BrandYou! – Lectii de credibilitate, sustinut de Human Invest propune urmatoarele subiecte: identitatea personala, abilitatea de a comunica, aspiratii, reputatia ca factor decisiv in atingerea performantelor individuale.

• 7 mituri care iti pot tine pe loc cariera, prezentat de CareerExperts, work-shop din care un tanar profesionist afla care sunt miturile care ii ingreuneaza dezvoltarea profesionala; cum poate castiga pe termen scurt in detrimentul unei cariere solide pe termen lung; care sunt cei 5 factori cheie pentru selectarea strategica a celei mai bune oferte de angajare.

• Descopera-ti cariera. Ocazie unica prin care Hart Consulting ofera gratuit Sistemul de Evaluare Motivationala a Potentialului Personal: MAPP™. Folosind acest instrument, tanarul profesionist isi evalueaza compatibilitatea intre potentialul personal si anumite arii profesionale, stilul propriu de invatare, motivatiile care ii vor oferi stabilitate si satisfactie in munca. Finalitatea consta in a vedea in ce masura profesia aleasa este sprijinita de caracteristicile psihologice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/vineri-13-aprilie-incepe-targul-de-cariera-angajatori-de-top