Noua versiune SeniorVisualBI 6.1 disponibila si pe IPad

BUCURESTI - 3 august 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in IT&C

Senior Software creste disponibilitatea informatiilor din companie cu noua versiune SeniorVisualBI 6.1. Datele privind rotatia stocurilor, cheltuielile pe centre de venit si cost, evolutia vanzarilor si a profitului pe fiecare canal de vanzare, precum si alte informatii cheie pot fi analizate acum de pe tablete si smartphones. Incepand cu aceasta versiune s-a lansat si aplicatia nativa pentru IPad, disponibila in AppStore. Un interes deosebit in noua versiune a fost acordat reprezentarilor vizuale detaliate si securitatii datelor.

“Solutiile eficiente sunt simplu de gasit atunci cand ai la indemana informatia relevanta. Prin noua versiune SeniorVisualBI, persoanele de decizie au disponibila informatia necesara, in orice locatie, la momentul potrivit: utilizatorul poate accesa aplicatia de pe dispozitivele mobile sau desktop si beneficiaza de o experienta intuitiva, interactiva si de viteza in actualizarea, accesarea si analiza datelor.” Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

SeniorVisualBI este cel mai intuitiv sistem de analiza a datelor, fiind dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea informatiei. Pe langa functionalitatile de ultima generatie care transforma analiza datelor intr-un proces simplu, accesibil pentru orice persoana din companie, SeniorVisualBI este primul sistem BI cu licentiere nelimitata. Astfel, orice utilizator al sistemului poate fi transformat intr-un factor de decizie informat, fara costuri suplimentare si fara sa aiba nevoie de cunostinte tehnice.

Noua versiune SeniorVisualBI este optimizata pentru touch-screen si permite accesarea informatiei dorite  printr-o singura atingere. Toate functionalitatile, cum ar fi filtrele, parametrii, analizele vizuale sau chiar optiunile de marire sunt adaptate automat pentru astfel de sisteme. Nu este necesara dezvoltarea de analize paralele destinate special consumului pe dispozitive mobile. Sistemul adapteaza automat modul de prezentare a informatiilor in functie de natura dispozitivului de pe care sunt accesate.

Usurinta de a naviga prin rapoarte si de a cauta informatia relevanta sunt caracteristici cheie ale noii versiuni pentru tablete si smartphones. Rapoartele cu dimensiuni care depasesc marimea ecranului, pot fi navigate simplu prin “Dinamic Scrolling”. Astfel, sistemul raspunde nevoii de a lua decizii rapid, de a crea un mediu de lucru colaborativ prin care sunt anulate distantele intre departamente si oameni.

„SeniorVisualBI este un instrument important pentru ca permite, in primul rand, sa explici grafic diferentele care apar pe indicatori. SeniorVisualBI ne permite o vizualizare online a activitatii, ceea ce este foarte important. Comparativ cu instrumentele pe care le foloseam anterior, BI-ul oferit de Senior Software este mult mai facil, pentru ca permite vizualizarea activitatii pe domenii. Neavand un timp major pentru analizele respective, BI-ul iti ofera rapiditate in interpretarea datelor“ Eugen Savu, Director General Parma Food.

Noua versiune ofera un nivel superior de securitate a informatiilor, pe masura cresterii disponibilitatii acestora. Securitatea informatiilor este asigurata atat la nivel de utilizator cat si la nivel de date furnizate, indiferent daca acestea sunt accesate pe desktop sau pe device-ul mobil.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro

Despre SeniorERP

SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail iar Senior Software este lider in incorporarea celor mai noi tehnologii disponibile:

- Primul ERP din Romania disponibil in varianta SaaS

- Primul ERP din Romania care a incorporat noua interfata de tip ribbon

- Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - lider mondial in analiza informatiilor

- Primul ERP din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft

Despre Senior Software

Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows  Server, Web Services si .NET Framework.

Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software-agency/noua-versiune-seniorvisualbi-6-1-disponibila-si-pe-ipad