Arma distribuitorilor este dezvoltarea infrastructurii informatice

BUCURESTI - 9 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Fluctuatiile nefavorabile ale cursului valutar si cresterea dobanzilor practicate de banci constituie noi factori negativi care afecteaza profiturile importatorilor. Venind pe fondul cresterii accelerate a costurilor salariale, a preturilor la carburanti si chirii precum si a presiunii marilor lanturi internationale, criza actuala determina necesitatea unei reactii rapide a distribuitorilor in diferite planuri organizationale in vederea reasezarii indicatorilor financiari in parametri acceptabili.

Arma distribuitorilor este dezvoltarea infrastructurii informatice

Conform Business Magazin, reprezentantul Top Brands, Dragos Gheorghe, vorbeste despre dezvoltarea infrastructurii informatice si de automatizarea fluxurilor operationale ca fiind parte din strategia distribuitorilor pentru depasirea situatiei actuale. Sistemele informatice performante permit eliminarea pierderilor operationale curente prin: eliminarea erorii umane, controlul cash-flow-ului, optimizarea stocurilor si a operatiunilor logistice, automatizarea proceselor repetitive, timpi de reactie rapizi, indicatori economici actualizati in permanenta, eficientizarea fortei de munca etc.

“In situatii de criza, in lipsa unei strategii de business specifica situatiei, implementata cu ajutorul unui sistem informatic performant, orice initiativa este stopata, atitudinea generala fiind de a astepta trecerea crizei. De multe ori, decizia de a nu schimba nimic are efecte dezastruoase.” Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

Senior Software ofera doua solutii foarte avantajoase prin care distibuitorii pot sa acceseze rapid sistemul proprietar SeniorERP, specializat pentru activitatile de import si distributie: Abonament incepand cu 69 de Euro si Buy Back.

Pentru detalii, intrati pe

Despre Senior Software

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company,Inter Distribution Company, Koelner Romania, Mergeani, Viroti, Aluplast Romania, S&D Pharma, Dianflex, Sensident, Eurocleaner, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom / Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Vitacare/Pharmavita, UPS, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, Arco, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Accesoria Group, General Beauty Supply, General Parma Food, Rosim's Unic, Aluplast Romania, Grazy Price Medical, Dispo Trading, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Apollo Mod Distribution, Cyrom Romania, General Industry, Electric Metsan

Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/arma-distribuitorilor-este-dezvoltarea-infrastructurii-informatice