Bradutii Wunder Baum sunt gestionati in Romania cu Senior Suite, o solutie ERP de la Senior Software

BUCURESTI - 15 februarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

MediaRom International, importator si distribuitor exclusiv in Romania al produselor „Wunder Baum”, a decis implementarea solutiei integrate Senior.ERP Suite, un pachet de aplicatii pentru gestiunea afacerilor dezvoltat de Senior Software.

Senior.ERP Suite este o solutie tip ERP Bussines & Management, adaptata analizelor economico-financiare complexe si compatibila cu facilitati de e-commerce. Sistemul permite o urmarire in timp real a activitatii companiei, în regim multi-user (acces pe baza de parole pe multiple nivele) si multi-valuta (reevaluari multiple). Solutia standard contine module de gestiune, facturare, contabilitate si trezorerie si ofera posibilitatea efectuarii de analize pe bugete si centre de cost, rapoarte specifice de gestiune, unelte speciale de analiza si rapoarte precum si facilitati de export a datelor catre diverse formate larg raspandite.

MediaRom este importator si distribuitor exclusiv in Romania pentru intreaga gama de produse „Wunder Baum” si „My Shaldan”, bine cunoscute pe piata romaneasca mai ales in segmentul odorizantelor auto. Prin rezultatele obtinute in ultimii 3 ani, MediaRom s-a plasat in topul distribuitorilor europeni ai marcii „Wunder Baum”. Cresterea sustinuta a volumului de business din ultimii ani si imbogatirea portofoliului de produse au fost factori decisivi in decizia de achizitie a unei solutii integrate pentru gestionarea afacerii.

Facilitatile specifice zonei de import si distributie precum si referintele de la clientii din acelasi domeniu de activitate au pozitionat Senior.ERP Suite in topul preferintelor de achizitie. Activitatile companiei se deruleaza pe 3 canale de distributie - lanturi de benzinarii, lanturi internationale de key accounts si distribuitori locali. Cu ajutorul solutiei nou implementate, fiecare canal poate fi evaluat in functie de performantele obtinute.

„Am avut in vedere si viitoarea extindere a activitatii de distributie pe tot teritoriul tarii, cu multiple puncte de lucru. La momentul potrivit, Senior.ERP Suite va raspunde si acestei provocari. Prima faza de implementare a aplicatiei la sediul central al MediaRom decurge fara probleme”, declara Lori Haiducescu, Director de Operatiuni al Senior Software.

Senior.ERP Suite este dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Solutia a fost testata si functioneaza cu succes pe SQL Server 2005 - noua solutie de management al bazelor de date lansata de Microsoft in toamna anului trecut. Acest lucru se traduce in cresterea performantei, a nivelului de securitate si de scalabilitate in procesarea si utilizarea informatiei.

Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP Suite pot fi regasite pe website-ul Microsoft (www.microsoft.com), sectiunea Microsoft Certified Partners.

Senior.ERP Suite - solutia pentru o afacere de succes
Senior Suite este o solutie ERP integrata, perfect adaptata legislatiei romane. Aplicatia este localizata in prezent in limbile romana si engleza si poate fi adaptata pentru orice alta limba de circulatie.

Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune (achizitii-vanzari, gestiune stocuri, facturare) cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, rate, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), posibile a fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Senior.ERP Suite lucreaza cu bugete si permite analize specifice pe centre de cost, control in timp real al gestiunii pentru un numar nelimitat de depozite si genereaza toate documentele standard cerute de legislatie. De asemenea, solutia asigura controlul si managementul vanzarilor/achizitiilor, rapoarte si analize specifice gestiunii, vanzarilor si distributiei, analiza costului marfurilor si totodata poate evidentia si optimiza nivelul stocurilor.

Despre Senior Software

Senior Software este o companie specializata pe servicii de consultanta si dezvoltare software de tip ERP. Solutia proprietara Senior.ERP Suite include module de gestiune, contabilitate, personal, mijloace fixe, rate, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework.

In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services) cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Aluplast Romania, Bohemia Koh-I-Noor Romania, Civis Grup, Consumer Product Network, Dohler Romania, Eurocleaner, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Moldvin, Point Distribution Group, Remedia, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Stryker Corporation.
Senior Software
Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti