Senior Software si Microsoft - parteneriatul care aduce inovatia tehnologica mai aproape de companiile de distributie si servicii

BUCURESTI - 9 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Senior Software implineste luna aceasta 6 ani de activitate in domeniul productiei si implementarii sistemelor de management al afacerilor. Deschiderea spre cele mai noi tehnologii Microsoft si abilitatea de a le transpune in beneficii directe pentru clientul final, se regasesc in statutul, recent obtinut, de Microsoft Gold Certified Partner.

“De sase ani, Senior Software Agency utilizeaza si promoveaza cele mai noi tehnologii Microsoft, oferind solutii pentru planificarea si gestiunea resurselor companiilor. Ne bucuram sa lucram impreuna pentru a fi alaturi de clienti in conditiile economice actuale si dorim sa contribuim impreuna la implinirea cerintelor si asteptarilor pe care acestia le au privind cresterea eficientei investitiilor in IT.” Nicu Aleman| ISV Partner Account Manager, Microsoft Romania

Senior Software aduce prin SeniorERP inovatia tehnologica mai aproape de utilizatorul final. Printr-un progres tehnologic permanent, insotit de incorporarea accelerata a know-how-ului specific verticalei, SeniorERP devine sistemul dedicat companiilor de distributie si servicii cu cel mai bun raport calitate-pret. Focusul constant pe cele doua directii a condus la o permanenta consolidare si maturizare a sistemului, in paralel cu reducerea a costurilor aferente implementarii si intretinerii.

“Nu-ti iei ERP pentru 1 an. Aplicatiile care nu tin pasul cu noile cerinte, inceteaza sa genereze rezultate dupa primul an de la implementare, in timp ce costurile de mentenanta devin o povara in plus in bugetul firmei.
Inovatia tehnologica se reflecta in durata de viata extinsa a sistemului, costuri din ce in ce mai mici de mentenanta si flexibilitate in a raspunde schimbarilor din cadrul organizatiei. Clientul final se bucura de rezultate constante, consolidate in timp. De aceea, in iunie lansam deja SeniorERP pentru Windows 7. De asemenea, asteptam cu interes versiunile noi de SQL Server si Office, pentru a oferi clientilor nostri functionalitati avansate de BI.” Dl. Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

Clientii SeniorERP se bucura de noi functionalitati care se reflecta in intuitivitatea si operativitatea sistemului, precum si in reduceri substantiale a costurilor de achizitionare si intretinere. Un scurt istoric al tehnologiilor integrate in SeniorERP:
• 2006 Noiembrie – Integrarea tehnologiei Microsoft Click Once - versiunile noi sunt actualizate la client cu un singur click;

• 2007 Septembrie - Integrarea platformei Windows Communication Foundation, ofera avantaje majore in comunicare, flexibilitate, eficienta si scalabilitate;

• 2008 Februarie - Senior Software anunta prima implementare de succes pe Windows Server 2008 , inaintea lansarii oficiale in Romania; se deschid noi capabilitati de dezvoltare, livrare si administrare de functionalitati, confortul unei retele securizate si cresterea eficientei tehnologice a organizatiei, in conditiile reducerii semnificative a costurilor de intretinere;

• 2008 Aprilie - Senior Software anunta integrarea EDI (Electronic Data Interchange), pentru standardizarea si eficientizarea schimburilor comerciale intre parteneri comerciali; noua functionalitate este adoptata rapid, in special de catre distribuitorii in Key Accounts;

• 2008 Iunie - Senior Software anunta integrarea platformei Virtual Earth, platforma online de servicii dezvoltata de Microsoft pentru accesul la informatii geospatiale, harti sau trasee rutiere; Platforma pune la dispozitia utilizatorilor instrumente eficiente de localizare geospatiala detaliata, optimizare a costurilor logistice si management complex al fortei de vanzari.

• 2008 Septembrie - Senior Software reduce simtitor investitia intr-un sistem informatic matur prin lansarea SeniorERP Online. Noua formula de licentiere presupune accesarea sistemului in regim de abonament lunar, incepand de la numai 69 EURO/ utilizator.

• 2009 Aprilie - SeniorERP integreaza Workflow Foundation, instrument de mapare si automatizare a proceselor de business. Beneficiul clientului se traduce printr-o eficienta crescuta a proceselor de afaceri pe ansamblul intregii companii si implicit o economie de timp si bani.

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite pana la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc, activand in productia si implementarea sistemelor de management al afacerilor. SeniorERP, sistemul proprietar, imbina progresul tehnologic permanent si know-how-ul dobandit in urma implementarilor in companii de Distributie si Serviciii.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, Rocast, Technova Invest, General Parmafood, Rosim's Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Dianflex, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, General Beauty Supply, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico International, ABAD VET, Julien Stile etc
Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-software-si-microsoft-parteneriatul-care-aduce-inovatia-tehnologica-mai-aproape-de-companiile-de-distributie-si-servicii