seniore    

Comunicate de presa si evenimente pe tema seniore

 • seniore. Rocast inregistreaza vanzari B2C cu 10% mai mari la doar 3 luni de la implementarea SeniorE-commerce

  seniore

  Bucuresti - 24 July 2015

  Comunicat de Senior Software Agency

  Pentru a-si extinde canalele de vanzare, managerii Rocast au lansat platforma de comert electronic de la Senior Software si astfel, in doar 3 luni de la implementarea magazinului online, compania a inregistrat vanzari B2C cu 10% mai mari. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre seniore

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul seniore.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la seniore. Informatiile despre seniore cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul seniore, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la seniore, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.