SensorArt    

Comunicate de presa si evenimente pe tema SensorArt

 • SensorArt

  Bucuresti - 26 July 2012

  Comunicat de Intrarom S.A.

  Dedicat nevoilor pacienţilor cu boli de inimă, proiectul promite să ofere o soluţie finală cazurilor severe În cazurile de insuficienţă cardiacă în stadiu terminal, atunci când, sângele nu mai circulă prin organism cu debitul necesar, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: intrarom , sensorart

  Vezi toate comunicatele de presa despre SensorArt

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul SensorArt.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la SensorArt. Informatiile despre SensorArt cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul SensorArt, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la SensorArt, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.