Sensory Retailing

Definitie Sensory Retailing

Un trend recent in retailing in care retailerul incearca sa pozitioneze magazinul si sa atraga consumatori prin a face vizita in maazin o experienta vizuala si auditiva incitanta. Vezi Atmospherics.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sensory Retailing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sensory Retailing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sensory Retailing. Definitiile termenilor despre Sensory Retailing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sensory Retailing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sensory Retailing.