Sentinta arbitrala

Definitie Sentinta arbitrala

Hotararea prin care tribunalul arbitral se pronunta asupra litigiului cu a carui solutionare a fost investit. Sentinta arbitrala constituie o sinteza a intregii activitati desfasurate de completul de arbitri (sau dupa caz de arbitrul unic) si de parti din momentul perfectarii conventiei de arbitrajj (primul act savarsit in aceasta directie) si pana la indeplinirea ultimului act de procedura (care este insasi hotararea data de arbitri), reflectand rezultatul procedurii arbitrale in toata complexitatea sa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sentinta arbitrala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sentinta arbitrala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sentinta arbitrala. Definitiile termenilor despre Sentinta arbitrala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sentinta arbitrala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sentinta arbitrala.